erdelykincse banner 4
COM_LISTBINGO_AD_ARCHIVED

DEUTZ eredeti új és használt alkatrészek

Típus: Kínál
Régió: Somogy
Állapot: Új
Deutz motor alkatrészek kereskedelme nagyker áron, melyeket a DHL futárszolgálat 24 órán belül az ország bármely pontjára kiszállít. Motor felújítás és szerviz az ország egész területén garantáltan a legkedvezőbb díjakkal. Folyamatosan bővülő raktárkészletünk lehetőséget biztosít a szerviz akár azonnali megkezdéséhez. Teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk motorikus alkatrészek tekintetében: - eredeti gyári - utángyártott minőségben Deutz, Hatz, Perkins, Mercedes, Cummins, Guascor, Yanmar, man, mwm, Lombardini Deutz motor alkatrészek esetében használt alkatrészeket kedvezményes áron biztosítunk ügyfeleink részére. Ha a szükséges alkatrész nincs raktáron, cégünk azt a lehető legrövidebb határidővel szerzi be, így könnyedén ki tudjuk szolgálni vásárlóink igényeit. Forduljon hozzánk bizalommal! Be-Bo 21 Motorjavító Kft. Székhely és szervíz: 2315 Szigethalom, Nyár utca 1/b +36 24 483 866 +36 30 481 2083 T.
Ár nélkül
Megtekintve: 429
bebo21
2018 jan. 22 H,

Elérhetőségek

  • Weboldal: http://bebo21.hu
  • E-mail: info@bebokft.t-online.hu
  • Telefon: +36 30 481 2083
HIRDETEM.HU:

Apróhirdetés ingyen, gyorsan, egyszerűen!

A hirdetem.hu-n minden külföldi- és belföldi jogi, vagy természetes személy ingyenesen adhatja fel hirdetéseit. Apróhirdetése rögtön megjelenik rendszerünkben, a legújabb hirdetéseket a kiemelt felső sávban tesszük közzé. Ingyenesen, azonnal közzé teheti hirdetéseit, a későbbiekben, módosíthatja vagy törölheti azokat. Regisztrált felhasználóink korlátlan számú apróhirdetést tölthetnek fel, de - kérjük ne töltsenek fel azonos tartalmú hirdetéseket. Az ismétlődő hirdetéseket töröljük!

Amennyiben szeretné KIEMELNI hirdetését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk: 06-70-2095799

Keresés az apróhirdetések között: Könnyen, gyorsan kereshet az apróhirdetések között a Hirdetés-kereső menüpontra kattintva. Gyors kereséshez a Címkefelhő keresőszavai is használhatóak.
Sikeres hirdetést kívánunk!
erdelykincse banner6
Kövess minket a FACEBOOKON is:

Hirdetés-kereső


kiado reklamfelulet
hatekonyabban

Parajdi étkezési só

Parajdi étkezési só