erdelykincse banner 4
COM_LISTBINGO_AD_CLOSED

Belföldi és Nemzetközi Költöztetés - Fuvarozás - Szállítás

Típus: Kínál
Régió: Országos
Ha gyorsan, lendületesen, szakértelemmel szeretne költöztetni, szállíttatni, akkor ne habozzon. Hívjon minket bátran! Vállalkozásunk már 16 éve költöztetéssel szállítással, fuvarozással foglalkozik. Több teherautóval rendelkezünk, és éppen ezért költözését, szállítását bármikor pontosan és időben tudjuk megoldani. Rakodóink megbízhatóak, ápoltak, kulturáltak és lendületesen dolgoznak. Ingyenes dobozokat tudunk biztosítani a költözéséhez, a kényes dolgokhoz pedig hogy véletlenül se koszolódjanak, sérüljenek ( matrac, ágy, Franciaágy, üllőgarnitúra, antik bútor, stb ) díjmentesen stretch fóliát. Budapesten belül nem számolunk km díjat, nincs emelet díj és hétvégi felár. Rejtett áraink nincsenek, fizetés mindig a megbeszéltek szerint. Számlaképesek vagyunk, rendelkezünk Belföldi és Nemzetközi Fuvarozói engedéllyel. Nem mindegy hogy kivel szállíttatja értékeit, ingóságát! Hívjon Minket Profi Költöz.
Megtekintve: 988
unioteher
2022 márc. 10 Cs,

Elérhetőségek

HIRDETEM.HU:

Apróhirdetés ingyen, gyorsan, egyszerűen!

A hirdetem.hu-n minden külföldi- és belföldi jogi, vagy természetes személy ingyenesen adhatja fel hirdetéseit. Apróhirdetése rögtön megjelenik rendszerünkben, a legújabb hirdetéseket a kiemelt felső sávban tesszük közzé. Ingyenesen, azonnal közzé teheti hirdetéseit, a későbbiekben, módosíthatja vagy törölheti azokat. Regisztrált felhasználóink korlátlan számú apróhirdetést tölthetnek fel, de - kérjük ne töltsenek fel azonos tartalmú hirdetéseket. Az ismétlődő hirdetéseket töröljük!

Amennyiben szeretné KIEMELNI hirdetését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk: 06-70-2095799

Keresés az apróhirdetések között: Könnyen, gyorsan kereshet az apróhirdetések között a Hirdetés-kereső menüpontra kattintva. Gyors kereséshez a Címkefelhő keresőszavai is használhatóak.
Sikeres hirdetést kívánunk!
erdelykincse banner6
Kövess minket a FACEBOOKON is:

Hirdetés-kereső


kiado reklamfelulet
hatekonyabban

Parajdi étkezési só

Parajdi étkezési só