Szálláshelyek Erdélyben

Rövid útmutató a hirdetem.hu használatához:

  • Apróhirdetés feladásához egy egyszerű regisztrációra van szükség.

  • A hirdetem.hu fotós, apróhirdetési portálunkra regisztrált felhasználóink korlátlan számú hirdetést tölthetnek fel. Ugyanakkor a duplikált tartalmú, ismértlődő hirdetéseket töröljük!

  • Egy hirdetéshez maximum 5 fotó tölthető fel.

  • Válassza ki a hirdetés lejárati dátumát. A hirdetés lejárta előtt, rendszerünk emailt küld Önnek, amelynek révén egyszerűen meghosszabbíthatja azt.

  • A hirdető a határidő lejárta előtt törölheti, letilthatja vagy szerkesztheti hirdetését.

  • Amennyiben véletlenül letiltotta hirdetését - kérem írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - címre, hogy újra aktiválhassuk hirdetését.

  • Regisztrált felhasználóinknak lehetőségük van jelenteni egy hirdetést, amennyiben visszaélést tapasztalnak. Ezeket a jelentéseket alaposan kivizsgáljuk és ha valós törvénytelenség vagy visszaélés áll fenn, megtesszük a megfelelő lépéseket. Az ilyen visszaélések vagy rendszerünk törvénytelen használata szélsőséges esetben az adott hirdetés törlését és/vagy a hirdetés feladójának kizárását vonja maga után.

 Más nevével, termékével való visszaélés jogi következményekkel járhat. Ilyen esetekben a hirdetés feladóját terheli a felelősség.

Apróhirdetések

WEBLAPKÉSZÍTÉS, WEBDESIGN

Ma már minden cégnek létfontosságú, hogy megjelenjen az Interneten. Amit kínálunk, professzionális megjelenés, igényes arculat, modern weboldal. Weboldalát rövid határidővel elkészítjük: Weboldalt szeretne? Forduljon hozzánk még ma! Kattintson ide!


RAFTING-TÚRÁK ERDÉLYBEN

Vegyen részt egy felejthetetlen rafting-túrán a Sebes-Körös rév-sonkolyosi kanyonjában, a román-magyar határtól mindössze 75 Km.-re!


Szálláshelyek Erdélyben

Dolvas PanzióDolvas Panzió - Pádis

Erdélyi szálláshely, Bihar megye, Boga-Pádis


Zori de zi - apus de soare

Erdélyi szálláshely, Kolozs megye, Jósikafalva


Popasul Ursilor
Hegyek Királynője - Medve barlang

Erdélyi szálláshely, Bihar megye, Medve-barlang


Erdélyi szálláshelyek a

 
Erdélyi szálláshelyek az