Tanácsok a jó és hatékony hirdetésekhez


A hirdetem.hu oldalunkon a hirdetésfeladás ingyenes, gyors és egyszerű, de ez még nem jelenti azt, hogy hirdetése hatékony is lesz. A jó, hatékony hirdetéshez több tényezőre van szükség, amelyeket összefoglaltunk az Ön számára az alábbiakban:
 

Címadás

A jó cím már fél siker. A cím elolvasásakor dönti el az olvasó, hogy továbbkattint-e a hirdetés részleteire vagy másik hirdetést választ. Ezért azt javasoljuk pontos, lényegretörő, tömör hirdetés-címet adjon, lehetőleg szerepeljenek benne a hirdetéshez kapcsolódó kulcsszavak (amelyekre például Ön is rákeresne a keresőkben). A cím ne legyen több 5-6 szónál.


Kategória és régió

Válassza ki azt a kategóriát, amelyikbe pontosan beleillik hirdetése. Válasszon régiót, ha azt szeretné, hogy szűkebb térségében találjon hirdetésére érdeklődőt vagy válassza az Országos régiót, ha az egész ország területéről vár jelentkezőket.


A hirdetés leírása

Nagyon fontos, hogy pontosan fogalmazzon. A leírás legyen lényegre törő, pontos és egyértelmű. Ma már a netezők többsége nem szeret litániákat olvasni a hirdetésekben. Hosszú, bonyolult leírásokat nem olvasnak végig. A hirdetése hatékonysága érdekében írjon olyan tömör, ugyanakkor figyelemfelkeltő szöveget, amit maga is szívesen olvasna el hasonló helyzetben. Az oldalainkon működő apróhirdetési rendszerünk elküldi a Google, Yahoo stb. keresők számára az Ön szövegében szereplő kulcsszavakat, szóösszetételeket, ezáltal nem csak oldalunkon de a webes keresőkben is megtalálhatják az Ön hirdetését.


Adjon meg pontos elérhetőségeket

Többször is ellenőrízze a bevitt elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím). A hirdetem.hu oldalunkon hirdetéséhez web-címet is adhat. A látogatók rákattinthatnak a webcím linkjére, amely az Ön weboldalára vezeti őket.


Töltsön fel fotókat

Nem véletlenül mondják, hogy egy kép többet ér ezer szónál. Ez egy apróhirdetés esetében többszörösen igaz. Hirdetem.hu oldalainkon egy hirdetéshez 5 fotót mellékelhet ingyenesen. Éljen vele, használja ki a lehetőséget és töltsön fel fotókat!


Még hatékonyabb -kiemelt- hirdetés

Térítés ellenében kiemelheti hirdetését oldalainkon az adott kategóriában - kiemelt helyen - sőt a nyitólapon is - az erre kijelölt reklámfelületeinken. A kiemelési lehetőségekről érdeklődjön e-mailben: apro[kukac]hirdetem[pont]hu

Sikeres hirdetést kíván:
a hirdetem.hu csapata

Kiemelt hirdetők


linktar


Apróhirdetések

WEBLAPKÉSZÍTÉS, WEBDESIGN

Ma már minden cégnek létfontosságú, hogy megjelenjen az Interneten. Amit kínálunk, professzionális megjelenés, igényes arculat, modern weboldal. Weboldalát rövid határidővel elkészítjük: Weboldalt szeretne? Forduljon hozzánk még ma! Kattintson ide!


RAFTING-TÚRÁK ERDÉLYBEN

Vegyen részt egy felejthetetlen rafting-túrán a Sebes-Körös rév-sonkolyosi kanyonjában, a román-magyar határtól mindössze 75 Km.-re!


Szálláshelyek Erdélyben

Dolvas PanzióDolvas Panzió - Pádis

Erdélyi szálláshely, Bihar megye, Boga-Pádis


Zori de zi - apus de soare

Erdélyi szálláshely, Kolozs megye, Jósikafalva


Popasul Ursilor
Hegyek Királynője - Medve barlang

Erdélyi szálláshely, Bihar megye, Medve-barlang


Erdélyi szálláshelyek a
 Erdélyi szálláshelyek az
erdelybe.hu
-n